Tytus bezpieczny!

Aktualizacja 01.07.2020

Kochani Tytus to młody wykastrowany muł, pełen wigoru, który szuka domu adopcyjnego, koniecznie z towarzystwem. Jeśli masz warunki i chcesz podarować Tytusowi dom wypełnij nasz formularz adopcyjny i zabierz go do siebie.

Tytus jest bezpieczny! Dziękujemy!

Tytusa poznaliśmy kilka tygodni temu. Czas komunii sprzyja oryginalnym prezentom, więc gdy nieopodal u gospodarza zamieszkał muł, dość nietypowe zwierzę, wieść o jego przybyciu rozniosła się po okolicy w jednej chwili. Zresztą, nawet gdyby nikt nas nie poinformował o jego przybyciu, to i tak zapewne dowiedzielibyśmy się o jego obecności.

Tytus sam donośnym rykiem  obwieszczał całemu światu, że jest, ze żyje, że ma swoje potrzeby.
Przez pierwsze dni Tytus był lokalna atrakcją. Każdy przychodził, oglądał, dawał marchewki, a szczęśliwa posiadaczka prezentowała z dumą swój prezent komunijny.
Jednak mijające dni zweryfikowany zainteresowania właścicielki. Coraz rzadziej zaglądała na tytusowy wybieg, a i sąsiedzi z każdym dniem bardziej narzekali na niosące się po okolicy żale Tytusa.
Tytus z oryginalnego prezentu stał się  kłopotem. I jak to się zwykle kończy, niechcianym prezentem zainteresował się tylko handlarz.

Dziś Tytus stoi zamknięty w ciemnej komórce. Zniknęła dziewczynka z marchewką, zniknął wybieg z zieloną trawą, zniknęli dokarmiający go sąsiedzi. I tylko Tytus jeszcze nie zniknął, bo jeszcze nie pojechał do ubojni.
Jeśli pomożecie jeszcze zdążymy go uratować. Handlarz czeka na spłatę do 5 lipca. Potrzeba 1700zł, by Tytus żył
W Was jedyna nadzieja.

Możesz pomóc wysyłając SMS o treści TYTUS lub wysyłając Przelew bankowy z tytułem TYTUS